kalmarsodjur

Alla inlägg under september 2012

Av Emil Skoog - 9 september 2012 15:23

Hejsan bloggen :)
Idag kommer jag utse veckans hiss och diss för första gången på bloggen!
Veckans hiss blir Stefan Liv, i fredags var det ett år sen han och 44 andra dog i en flygkrasch.... Att se så många samlas och hylla han och de andra är väldigt fint gjort och det visar att han betyde mkt för oss!

Veckans hiss blir de som hör av sig till en för de bara vill ha något! Det är bara dålig stil och det visar bara att man utnyttjar den personen....

Här får ni en bild från idag när jag var och kollade på U-21 landslagets träning. (:

Av Emil Skoog - 8 september 2012 18:06

Hejsan!
Igår var jag ute med kompisar på puben, vi var först på K.M sen bistro. Det var helt okej bara att bistro spelade dålig musik och spelade typ 30sekunder innan de byte låt igen ^^
Idag har jag bara chillat, tagit en promenad och kollat på film. Ska fortsätta med det nu blir det YES MAN ha det!

Av Emil Skoog - 7 september 2012 17:18

Hejsan alla coola människor!


Veckans ämne


Denna "veckans ämne" handlar om hur vi killar behandlar tjejer och tvärtom!

Vi alla ser någon gång i livet att det motsatta könet är en leksak, som vi bara leker med den personens känslor och när leksaken har blivit för gammal så köper vi en ny leksak och leker med den istället! Vi behandlar varandra som dockor och skiter i om man har sårat en annan och gjort ett stort hål hos den.


Det är mest vi killar som jag tycker som behandlar tjejer på detta sätt att de är en barbie att vi får ner dom i sängen sen bara sticka... Sen tjejer kollar mest på utseendet och om vi killar är snygga/sexiga och ser ut som Ken så faller dom direkt och tänker inte på insidan hur han är som person. Visst vi killar och tjejer kan ju låsas vara någon annan och vara helt underbar på in och utsidan men för eller senare kommer det att visa sig vem man verkligen är! Vi behandlar inte varandra med respekt och vi tänker inte på hur mycket vi kan såra en person egentligen.


Man förändras med tiden och man blir mer mogen ju äldre man blir, sen kan man förändras för en kort stund för man själv inte mår bra! Då orkar man inte vara sig själv och bli mer anti och inte bry sig om någon annan...


Alla har känslor, som du kan såra för du bara vill leka!


Ingen är som Barbie och Ken.......


Av Emil Skoog - 6 september 2012 19:06

Hejsan!
Idag så har stack jag in till stan för att träffa en tjejkompis, när vi var på baronen så frågade 3 tjejer mig om de fick sminka mig. För stagg hade ju staggjakten, och så snäll som jag är så sa jag ja! ;) Jag blev väldigt fin eller inte ;)))
När jag kom hem gjorde jag en sallad och käkade nu blir det gymma på malkars innan jag ska jobba. Imorgon är det ju veckans ämne och då handlar det om hur vi killar behandlar tjejer och tvärtom!
Ha det så bra så länge :)

Av Emil Skoog - 5 september 2012 18:02

Hejsan alla! :D


Idag har jag bara slappat som vanligt ;) nä men jobbade inatt och varit seg, sen ikväll blir det innebandy träning innan man ska till jobbet igen! Veckans blogg blir en som jag brukar följa dagligen och läsa, hon är en bra vän till mig och hon skriver så det känns som man var med i henne när hon upplevde det ögonblicket. Jag tycker verkligen att ni ska följa hennes blogg!


http://angelicaikalmar.blogspot.se/



Av Emil Skoog - 4 september 2012 14:19

Never Again

Hejsan alla läsare!

Nu i helgen så blev jag less på kärleken så nu har jag bestämt mig för att satsa på den riktiga kärleken. Den som aldrig sårar en, den finns alltid för en när man behöver den, klarar alla motgångar tillsammans även om det känns jobbigt för stunden...

Nä jag menar inte någon tjej och nä jag är inte bög, jag menade gymmet och innebandyn!


I helgen så blev jag sugen på chips så gick och köpte det, men när jag hade ätit 5-7 chips tyckte jag att det var äckligt och ville inte äta mer... (har jag blivit konstig?) Nä så nu ska jag sätta mig ner och göra ett schema på träningen och köra stenhårt på det, min sanna kärlek!

 

Så idag ska jag in till stan en snabbis träffa två tjejkompisar och sen ska jag gymma med jocke, sen ikväll ska jag jobba.

Bjuder på en låt idag också, denna låt passade in på hur jag kände i helgen... 

Glöm inte imon utse jag "Veckans Blogg" 

Av Emil Skoog - 3 september 2012 17:50

Hejsan alla snygga läsare!


Jag sitter framför datorn och lyssnar på Justin Bieber är förvånad men jag har börjat gilla hans låtar... ^^

Jag har städat lite här hemma och möblerat om mitt rum lite, blev nöjd faktiskt. Har varit inne i stan idag också en stund och kollat runt lite och det blev att jag käkade på Subway. Tänkte sätta mig snart och göra upp ett träningschema så att man håller i gång med gymmet och innebandyn. Som jag skrev igår om förändringar på bloggen så kör vi nu varje vecka på onsdagar "Veckans blogg" kommer gå på hur bloggen ser ut, hur ofta man uppdatera och om man skriver bra och skriver om intressanta saker.

Sen på fredagar kör vi "Veckans ämne" som jag har gjort innan och på Söndagar kör jag "Veckans hiss och diss".

Så om ni vill bli veckans blogg så kommentera eller skicka en fråga med eran bloggadress så har du chansen att bli utvald. :)


Jag tänkte bjuda på en låt idag också, men ska dra nu och ladda inför innebandy träningen.


Av Emil Skoog - 2 september 2012 18:48

Hejsan alla! :)
Det finns inte så mkt att berätta om min dag förutom att jag jobbade inatt och chillat. Var precis ute med hundarna nu lyssnar jag på musik och ska snart äta tacos! ;)
Det kommer bli lite förändringar på bloggen varje vecka kommer jag utse veckans blogg och varje söndagar kommer det vara veckans diss och hiss! :)
Men ska dra nu vi hörs

Presentation


Hejsan jag heter Emil Skoog är 91a och bor i centrala Kalmar. Ni kommer att få läsa om min vardag, jag kommer att ta upp ett ämne i veckan och diskutera det. Jag haft motgångar nästan hela mitt liv och haft det skit, det kommer ni att få läsa. Sen kommer

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards