kalmarsodjur

Alla inlägg under september 2012

Av Emil Skoog - 20 september 2012 11:00

Livet är som ett spel ibland förlorar man och ibland vinner man....


Hejsan alla snygga läsare!

Jag sitter i mitt rum och lyssnar på musik och gör mig i ordning, ska dra till arenan och fixa med tifo till Malmö matchen!

Igår hade jag träning, det gick helt okej faktiskt det känns att serien drar igång snart. Jag ska göra tre saker idag, först till arenan och fixa där sen ska jag gymma med jocke innan jag ska jobba inatt.

Imorgon är det ju veckans ämne då tänkte jag skriva om hur livet är orättvist ibland om min syn på den 16 åriga sebbe som dog i cancer, men idag ska ni få en dikt som jag har skrivit och en låt! Jag kommer att lägga ut en bild på dagens outfit lite senare när jag har klät på mig ;)


Du är mitt allt!


Du är helt underbar, första gången jag pratade med dig så kände jag direkt att du är speciell och att jag gillade dig.

Det kändes som hela min värld stannade upp när vi snackade. Jag saknar dig varje sekund som går och ju längre det går desto mer tänker jag på dig och att jag vill vara hos dig!


Jag skulle vilja vara hos dig hela tiden och hålla om dig och ha dig mot mitt bröst. Du får mig känna speciell och värdefull, du har vunnit hela mitt hjärta! Det slår för dig och jag kommer alltid att kämpa för dig, du är världens underbaraste människa, det går inte beskriva med ord vad jag känner för dig!


Den första låten heter Nu kan du få mig så lätt av Håkan Hellström och den andra...


heter Ramlar av Håkan Hellström också!

Av Emil Skoog - 19 september 2012 13:08

Hejsan alla!


Förlåt att jag inte bloggade något igår men orkade inte :p men igår sov jag ut, satt upp affischer inför Kalmar FF match på söndag och sen tränade med damlaget igår. För två av deras målvakter kunde inte komma på träningen igår så jag ställde upp, vad gör man inte för tjejer liksom! ;)


Idag ska jag in till stan och kolla efter lite målvaktsaker, hämta ett paket som jag har fått och chilla runt. Sen ikväll ska jag dra till en kompis och snacka lite och fika innan jag har träning idag med herrlaget...

Jag läste en artikel igår som rörde mig ordentligt här får ni en länk till antikeln

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do?ref=fb


Veckans blogg!!!


Veckans blogg blev två tjejer som har nyligen startat en blogg, de har en snygg design på bloggen och det är värt att följa dom två snygga tjejerna! Här får ni en länk till deras blogg

http://www.nattstad.se/getalife


 

Här har ni dom två snygga tjejerna, grattis till er fortsätt att blogga!


Av Emil Skoog - 17 september 2012 18:08

Tjenare alla! :)
Jag står och vänta på bussen ska ut till arenan och kolla på Kalmar FF-Örebro. Jag var nyss hos en kompis och lirade lite Fifa och snackade. Jag har inte hunnit äta något idag så är skit hungrig nu :/
Jag gör ett inlägg lite senare kanske ha det!

Av Emil Skoog - 16 september 2012 09:07

Hejsan alla!
Jag sitter på jobbet och dricker kaffe innan jag slutar och ska till kyrkan en snabbis. Började jobba vid tolv inatt så är trött nu....
Det gick inte bra i träningsmatchen i fredags vi förlorade med 7-3 (1-0-4-0-2-3) vi var riktigt dåliga i andra! Men resultatet speglade inte matchbilden, vi var mkt bättre men vi slarvade för mkt! De fick fyra frilägen, fel pass. Idag är det ju veckans hiss och diss jag har tänkt på det under tiden jag har jobbat inatt och det blev dessa två!
Hiss: Det nya tv programmet X-
Factor det är riktigt bra, många unga som är med och har en fantastisk röst!
Diss: Det blir två saker faktiskt denna gång! Den första är till de lata chefer som finns som bara sitter på kontoret och gör inget alls.... Sen den andra är min match i fredags den var riktigt skamligt, dålig insats av mig! Skulle ha tagit 2-3mål sen att vi bjuder på frilägen m.m Tur att det är två veckor kvar innan serien drar igång!

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag blir 21 fasiken vad gammal jag börjar bli! ;)

Av Emil Skoog - 14 september 2012 17:14

VECKANS ÄMNE


Hejsan alla!

Jag sitter och lyssnar på musik och börja tagga inför matchen, Veckans ämne handlar om rasism.


Man är inte rasist för man har olika åsikter om invandring......


För två veckor sen så hade en utlänsk kille skrivit till Sverigedemokraterna på deras facebook sida att han ville att de inte skulle utvisa hans pappa från landet för att det var den enda han hade... Som vanligt med såna inlägg så kommenterades det mycket och alla har sina åsikter och många kallas för rasister.

Det var en tjej som hade kommenterat att det fanns så måycket yta i Sverige som ingen bodde på så det var bara att ta in så mycket som möljigt invandrare. Sen var det en annan tjej som hade kommenterat att varför just hans pappa skulle få stanna kvar, att han är endå 18 år och har klarat sig och har en framtid framför sig. Hon tyckte att det var bättre att ta in någon annan som verkligen behövde det....


Jag kommenterade detta att hur skulle det vara om man skulle bara ta in folk i Sverige?! Vi har inte tillräckligt med lägenheter, inga jobb, de skulle få bo på gatan, det skulle öka med våld i Sverige. När vi ungdomar har redan svårt att få tak över huvdet och få något jobb nu så varför ska vi ta in fler då.... Det är bättre attinte ta in fler invandrare och satsa på dom som är i Sverige nu. Att vi få fler jobb, så vi får en bostad så vi slipper bo på gatan. Så alla får en bra utbildning och att de som kommer in till Sverige lär sig prata och skriva svenska så de får lättare i samhället.

Jag fick mycket skit för detta, att jag var rasist och röstade på Sverigedemokraterna m.m men jag ser det som om vi ska utveckla Sverige så måste vi få rätt utbildning, fler arbeten m.m Jag har vänner som är utläningar, det finns invandrare som är idioter men även Svenskar... Det kvittar vilken hudfärg man har eller om man har olika åsikter alla är lika värda det finns alltid några som vill ha ut alla utläningar och att vi ska bevara sverige svenskt! Men jag tycker att det är bättre att ge dom utläningar som är i Sverige nu rätt utbildning, ett tryggt liv och att vi tänker på först och främst på framtiden alltså vi ungdomar. Det är vi som ska bygga sverige vidare till ett bättre land...


    


En gammal bild ;) nu måste jag packa väskan och sticka! Ha det så hörs vi imon.... :)

Av Emil Skoog - 13 september 2012 17:55

Hejsan alla!
Igår hade jag innebandy träning, då fick jag veta att imon fredag när vi har träningsmatch mot Lindsdal. Att jag skulle få stå den matchen, ni kanske inte tycker att det är något speciellt! Men för ett halv år sen så fick jag reda av läkaren att jag var tvungen att sluta spela innebandy för jag har problem med knäna.... Men jag skett i det och gav inte upp att sluta och gjorde allt jag kunde för att träna upp mina knän! Det gör fortfarande ont men jag ger inte upp!
Idag har jag bara tagit lungt och gått igenom polispappret jag fick igår, får se vad som händer om jag blir dömd eller inte... ^^
Men imon är det veckans ämne också då kommer jag att skriva om rasism.
Ha det så bra så hörs vi imon puss :*

Av Emil Skoog - 12 september 2012 19:32

Veckans blogg!


Hejsan alla!

Detta blir ett snabbt inlägg, ska äta nu innan träningen börjar. Veckans blogg upptäckte jag av min syster, hon läste den och tipsade mig om den. Det är en tjej som har förlorat sin mamma och pappa och sin syster tycker det är väldigt starkt av henne att klara av det och hon skriver bra och uppdaterar bra!


Ha det!

http://juliahofsweden.myshowroom.se/



Av Emil Skoog - 11 september 2012 18:27

Hejsan snyggingar!   


Jag hade så fullt upp igår så jag han inte blogga, först så blev jag väckt igår vid 06 för jobbet ringde och de behövde in mig. Jobbade mellan 08-17:00 sen hem och direkt vidare till nästa "jobb" jag sätter upp affischer inför alla Kalmar FF´s hemma matcher.

Kom hem igen vid 19 packade träningsväskan och fixade käk innan innebandyträningen började, kom hem vid halv elva sen skulle jag upp vid halv sex imorse för skulle gymma innan jag skulle börja jobba. Nu blir det att äta och kolla på Sverige matchen!

Bjuder på en dikt jag skrivit och en låt av Kent.....


Du är lika vacker som en soluppgång, du ska behandlas lika ömt som en vacker röd ros! Se ditt vackra ansikte med dina underbara ögon som man drunknar av, din söta raka näsa och framför allt se dina små söta läppar le! När jag ser dig glad så blir hela jag varm, får en rysning i kroppen känslan är helt underbar. När du mår dåligt så känns det som jag får en kniv i hjärtat, att se världens finaste människa må dåligt. Då blir man helt förkrossad, man vill se det underbara leendet på henne och då gör man allt man kan för att få se henne må bra igen!


Låten heter Utan dina andetag med Kent



Presentation


Hejsan jag heter Emil Skoog är 91a och bor i centrala Kalmar. Ni kommer att få läsa om min vardag, jag kommer att ta upp ett ämne i veckan och diskutera det. Jag haft motgångar nästan hela mitt liv och haft det skit, det kommer ni att få läsa. Sen kommer

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards